Proiect Skoda pentru 2013: Sase modele noi

 

O imagine publicata recent pe pagina de Facebook a reprezentantei Skoda din Franta a avut exact efectul dorit de compania ceha: a pus iubitorii de masini din intreaga lume sa ghiceasca cele trei modele care vor fi lansate in a doua parte a anului 2013. Ce promovare putea fi mai buna la inceput de an?

skodaPrimele trei modele Skoda care vor ajunge pe piata vest-europeana in acest an sunt cunoscute si numele lor nu au mai fost ascunse de producator in imaginea care a facut deja inconjurul lumii. Este vorba despre berlina Rapid, deja disponibila in Romania la preturi cuprinse intre 11.798 de euro si 19.201 euro, si despre cele doua variante Octavia – berlina si combi – care vor sosi in tara noastra in primavera. Tot cam atunci vor fi lansate si in Europa de Vest.

In schimb, celelalte trei modele care vor ajunge pe piata in lunile august, octombrie si decembrie sau fost lasate fara nume in imagine publicata pe Facebook. Daca ar fi sa ne luam dupa britanicii de la AutoExpress si dupa mai multe site-uri franceze, cele trei modele vor fi, in ordine, Octavia vRS, Superb face-lift si o noua interpretare a SUV-ului Yeti. Doar ca britanicii par sa fi uitat un detaliu important: modelul Rapid va avea si o varianta numita Spaceback. Iar acest model este asteptat pe piata din Romania in august. Exact atunci cand multi jurnalisti din Marea Britanie si Franta asteapta Octavia vRS. Confirmat deja de importatorul Skoda in Romania, modelul Rapid Spaceback se doreste a fi o interpretare mai tinereasca a berlinei. Partea din spate a vehiculului va fi asemanatoare unui hatchback avand lini asemanatoare conceptului VisionD.

Prin urmare, cele sase modele Skoda asteptate in Europa in acest an sunt, in ordine, Rapid berlina, Octavia berlina, Octavia combi, Rapid Spaceback, Superb face-lift si Yeti. Face-lift.

capital.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie