Petrecerile publice organizate de Revelion in Capitala au adunat peste 90.000 de oameni

 

Peste 90.000 de oameni au petrecut Revelionul 2013 la cele sase evenimente publice organizate in Capitala, cei mai multi alegand sa asiste si sa se distreze la concertele organizate in Piata Constitutiei si Piata Revolutiei.
Peste 30.000 de oameni au venit la „Supervelionul” ProFM din Piata Revolutiei sa asculte muzica si sa se distreze alaturi de DJ-ii postului de radio, in calitate de maestri de ceremonie ai serii, si de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj si concurenti de la Vocea Romaniei, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

revelion romexpoIn Piata Constitutiei, unde Primaria Capitalei a organizat concerte cu artisti si trupe ca Antract, Lotus & Cristi Minculescu, Directia 5, Vunk si Antonia, Horia Brenciu & HB Orchestra, impreuna cu invitatii sai – DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploiesteanu, Grasu XXL, Guess Who -, au fost prezenti circa 45.000 de bucuresteni, au declarat, pentru, Mediafax reprezentantii Jandarmeriei Capitalei.

La Vanghelionul organizat la Romexpo, unde au concertat Anastacia si David Bisbal, alaturi de artistii romani Horia Brenciu, Andreea Banica, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar si trupele Voltaj si Directia 5, au fost 7.000 de persoane.
Pe langa Vanghelion, aflat la cea de-a 10-a editie, primarul sectorului 5 a organizat si o petrecere de Revelion in aer liber, la intersectia strazii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, unde au cantat, pentru circa 4.500 de oameni, artisti ca Alex Velea, Connect-R, Pepe sau Lora.

In Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (fostul IOR), petrecerea de Revelion organizata de Primaria Sectorului 3, animata de Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu si Emy Dragoi, a adunat aproximativ 5.000 de bucuresteni.

Si in sectorul 6 al Capitalei a avut loc o petrecere in aer liber, cu Suie Paparude, Guess Who, Raku si Grasu XXL, iar DJ Vasile, DJ Gojira, dar si acrobatii de la Xtreme, care au coborat de pe cladirea Anchor Plaza si au aprins artificii in aer la miezul noptii, de spectacol bucurandu-se peste 1.000 de oameni.

Reprezentantii Jandarmeriei Capitalei au mai precizat ca nu s-au inregistrat incidente deosebite in noaptea de Anul Nou.

mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie