S-a deschis Hotelul de Gheata de la Balea Lac

 

Construit pentru a opta oara, Hotel of Ice are in acest an tema „Carnaval”. Inca din prima zi, turistii si-au facut curaj si au dormit in camerele de gheata.

Hotelul de GheataHotel of Ice, unicul obiectiv de acest fel construit in Europa de Sud-Est, a fost realizat si in acest an din zapada si caramizi din gheata lacului Balea. Printre primii vizitatori din acest an au fost turistii englezi, care au si dormit o noapte in camerele ineditului hotel.

Obiectivul are 12 camere, un lobby si un hol central unde este amenajat si barul realizat din gheata. Tot in holul central functioneaza si restaurantul, unde turistilor le este oferita o experienta culinara unica, oferita de restaurantul cu mese si scaune de gheata.

Fiecare din cele 12 camere are amplasat un pat dublu, care se afla pe un podium de gheata. Turistii care isi fac curaj sa doarma la Hotel of Ice au parte de saci de dormit speciali, dar si blanuri de oaie.

Zilele urmatoare va fi ridicat si „satelitul” hotelului, o structura formata din trei camere de tip iglu, precum si Biserica de Gheata.

stirileprotv.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie