Serban Huidu plateste daune morale de 360.000 de euro

 

Magistratii Judecatoriei Brasov au decis, în urma cu zece zile, ca Serban Huidu sa plateasca rudelor victimelor accidentului provocat de el daune morale de 360.000 de euro. Societatea de asigurari ASTRA SA, care a fost obligata sa plateasca daunele a facut recurs la decizia instantei.

Serban HuiduRecursul a fost introdus pe 20 decembrie. În 29 iunie, Serban Huidu a fost condamnat de Judecatoria Brasov la doi ani si sase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Familiile victimelor accidentului au facut recurs la decizia judecatorilor, urmatorul termen fixat la Curtea de Apel Brasov fiind anul viitor, în 31 ianuarie.
La jumatatea lunii mai, Serban Huidu a fost trimis în judecata pentru ucidere din culpa, în urma accidentului soldat cu trei morti produs în octombrie 2011 zona localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov. În urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov

libertatea.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie