Preşedintele PSD Ciulniţa, capul reţelei de traficanţi de ketamină

 

Medicul veterinar Valentin Ciobanu, liderul local PSD, a fost arestat pentru trafi c de droguri. El furniza „marfa” în Bucureşti şi Craiova. Printre dealeri, „creatoarea de modă” Mirela Rădulescu

DIICOT

Lovitură de teatru în ancheta privind traficul de ketamină descoperit de poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT. EVZ a aflat că medicul veterinar Valentin Ciobanu, cel care furniza drogurile Mirelei Rădulescu, aşa-zisa creatoare de modă, este preşedintele PSD Ciulniţa şi a candidat la primăria din localitate, la alegerile locale.

Doctorul de 33 de ani avea acces la ketamină, un anestezic folosit uzual la tratamentul animalelor. Anchetatorii au stabilit că el avea o reţea de distribuitori care furnizau „marfa” în Bucureşti şi Craiova.

Reţeaua condusă de liderul PSD a fost descoperită la începutul lunii noiembrie. Ofiţerii BCCO Craiova au prins atunci, la frontiera Giurgiu, cinci tineri din Bucureşti având ascunse în lenjeria intimă şase fiole de ketamină, drog de risc. Ulterior, trei dintre ei au fost trimişi în judecată sub acuzaţiile de trafic intern şi internaţional de droguri de risc.

Mergând pe traseul de provenienţă, poliţiştii BCCO Craiova au obţinut o informaţie extrem de utilă, ajungând astfel, la distribuitorul principal: medicul veterinar Valentin Ciobanu. Acesta îi alimenta, spun anchetatorii, cu fiole atât pe cei arestaţi la Giurgiu, cât şi pe „creatoarea” Mirela Rădulescu, sora deputatului USL de Argeş, Cătălin Rădulescu.

Şi alesul are probleme cu legea: este cercetat pentru tentativă de viol şi acte de violenţă, după ce o tânără de 20 de ani l-a reclamat la Poliţie că a încercat s-o violeze şi să o supună la diverse perversiuni sexuale într-un hotel de lux din Sibiu.

Anchetatorii care au participat, în Ajunul Crăciunului, la prinderea „creatoarei de modă”, a medicului şi a unuia dintre clienţi, un bucureştean de 31 de ani, au povestit pentru EVZ: „Doamna avea clienţi care veneau la ea acasă. Nu se complica ea să meargă în cluburi. Făcea asta cam de 3-4 ani”. La rândul lui, şeful DIICOT Craiova, procurorul Adrian Glugă, a precizat: „La percheziţiile domiciliare efectuate s-au găsit 35 de fiole Ketamină (20 ml fiecare) la medicul veterinar şi două fiole la Mirela Rădulescu”.

Stomatolog şi croitor

Mirela Rădulescu este medic stomatolog, dar nu a profesat niciodată, în schimb şi-a deschis un atelier de croitorie. Pe „creatoarea de modă” nu o ştiu designerii chestionaţi de EVZ, precum Mircea Bărbulescu: „Nu am auzit niciodată de acest nume, dar ştiţi cum e în România, apar peste noapte în showbiz vedete. Aşa şi în lumea modei, vine câte una, îşi angajează câte o croitoreasă, face douătrei rochiţe şi îşi spune creatoare de modă”. Anchetatorii au precizat că, oficial, ea figurează ca fiind o persoană „fără ocupaţie”.EVZ.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie