Ion Stan a demisionat din PSD

 

Deputatul Ion Stan a demisionat din PSD. Ion Stan si-a inaintat demisia la Organizatia PSD Dambovita, al carui membru era.

demisie„Domnule presedinte, subsemnatul Stan Ion membru al PSD din anul 1995 va rog sa luati nota de demisia mea definitiva, irevocabila si neconditionata din Partidul Social Democrat pe care l-am slujit cu abnegatie si devotament timp de 17 ani obtinand de 4 ori mandat de parlamentar cu o larga majoritate”, scrie in demisia inaintata de Stan.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, dupa respingerea in plenul Camerei a ridicarii imunitatii lui Ion Stan, ca acesta nu mai poate face parte din PSD si ca solutia, in urma votului deputatilor, ar fi ca acesta sa demisioneze din Parlament.

Ponta a precizat in mai multe randuri ca el, in calitate de deputat, a votat pentru ridicarea imunitatii lui Ion Stan.
Premierul a mai aratat ca votul din Camera Deputatilor va afecta Romania in plan extern, in privinta MCV si a aderarii la Schengen .

Victor Ponta a precizat ca PSD va lua decizia politica de a-l inlatura pe Ion Stan din partid, dar ca acest lucru nu rezolva ridicarea imunitatii deputatului, singura solutie in acest sens fiind demisia lui Stan din Parlament.

mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie