UNICEF: 5.000 de euro in urma concertului caritabil sustinut de Lucia, Vunk si Smiley

 

Luni, 17 Decembrie 2012, Lucia, Vunk şi Smiley au cântat pentru a ajuta copiii invizibili din România să aibă şansa la o viaţă mai bună şi să îşi împlinească visele. La concertul caritabil care a avut loc la Hard Rock Café au participat peste 350 de persoane printre care şi Andreea Marin Bănică, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România.

unicef

Fondurile strânse în urma concertului (5.000 de euro) vor sprijini continuarea Iniţiativei UNICEF Prima prioritate: niciun copil invizibil.

Copiii şi părinţii deopotrivă s-au bucurat de o seară specială în care au cântat, au dansat şi au făcut fotografii împreună cu artiştii lor preferaţi, ajutând în acelaşi timp copiii invizibili să aibă şansa la o viaţă mai bună prin achiziţionarea de bilete la concert şi la tombolă. Publicul a câştigat premii speciale din partea UNICEF, Reader’s Digest şi Amway la tombola organizată cu sprijinul Brigăzii de Voluntari. Marele premiu a fost un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România. Premiul surpriză al serii a fost oferit de Smiley care a donat un tricou cu semnătura lui pentru tombolă.

Prin intermediul Iniţiativei Prima prioritate: niciun copil invizibil, UNICEF împreună cu partenerii săi de la nivel local şi central a identificat în cele 64 de comunități în care acţionează 12.000 de copii invizibili şi lucrează pentru rezolvarea problemelor lor. Experienţa acumulată în urma implementării acestei iniţiative este folosită pentru a îmbunătăţi politicile naţionale şi alocarea bugetară în beneficiul copiilor vulnerabili din întreaga ţară. Mai sunt însă sute de mii de copii invizibili în România care au nevoie de sprijin ca să rămînă alături de părinţii lor, să aibă acces la servicii medicale şi să meargă la şcoală.

amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie