Gerul si ghetusul fac victime in strada. Peste 1.000 de apeluri pentru solicitarea ambulantei.

 

Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti-Ilfov a inregistrat in ultimele douazeci si patru de ore 1.193 de solicitari, a declarat vineri, pentru Agerpres, dr. Alis Grasu, managerul institutiei.

ghetusDin totalul solicitarilor, 600 au fost pentru urgente majore cod rosu si cod galben, 78 pentru persoane fara adapost, 58 de solicitari au fost pentru fracturi si 18 pentru nasteri, a detaliat medicul.

O parte din persoanele fara adapost au fost transportate la Complexul Integrat de Servicii Sociale din bulevardul Theodor Pallady si o parte la spitale.

Dr. Alis Grasu a mai spus ca deplasarea ambulantelor la adresele de pe strazile laterale este ingreunata, indeosebi pe aleile unde nu a fost curatata zapada si a inghetat, dar si de masinile parcate.

„Am reusit sa ajungem insa la toate cazurile in cursul noptii, pana spre dimineata. Facem apel la populatie sa fie intelegatoare, mai ales pentru solicitarile pentru consultatii, unde se ajunge mai tarziu”, a afirmat dr. Alis Grasu.

Ea a precizat ca la urgente, la persoanele cazute in strada si la cele fara adapost, in pericol de a ingheta, se ajunge in timp util.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o noua informare meteorologica de ger si intensificari ale vantului, valabila in toata tara pana sambata, la ora 18,00.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie