A primit sau n-a primit, Anca Boagiu un apartament de lux de la omul de afaceri Nelu Iordache?

 

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu sustine ca nu are nimic de ascuns in privinta bunurilor pe care le detine, iar acest lucru poate fi verificat in declaratiile sale de avere.

anca boagiu1Precizarea acesteia vine ca urmare a aparitiei in presa a unor informatii potrivit carora fostul ministru al Transporturilor ar fi intrat in posesia unui apartament de lux in judetul Constanta, prin intermediul unei donatii facute printr-un intermediar de omul de afaceri Nelu Iordache arestat in prezent pentru fapte de coruptie.

„Remarc faptul ca toate pozitiile mele publice referitoare la viitorul democratic al Romaniei deranjeaza rau. Dar asta nu ma va opri niciodata sa lupt pentru o Romanie europeana aflata in granitele Uniunii Europene. (…) Nu am avut si nici nu am nimic de ascuns. (…) Tot ce detin este public si este detaliat in declaratiile de avere pe care le poate verifica orice cetatean. Sunt un demnitar care a respectat intotdeauna toate rigorile legii, fapt care mi-a permis sa sanctionez ferm orice abatere si orice abuz”, a precizat vicepresedintele PDL, intr-un comunicat transmis joi Agerpres.

Anca Boagiu spune ca in calitate de ministru al Transporturilor a luat masuri in favoarea si nu in defavoarea statului roman.

„Toate masurile pe care le-am luat la Ministerul Transporturilor dovedesc acest lucru: renegocieri de contracte in favoarea statului roman, renegocierea contractului Bechtel, rezilierea contractului Cernavoda-Medgidia care a adus o economisire de 60 de milioane de euro in beneficiul statului roman, schimbarea legii exproprierilor publice care a redus cheltuielile statului la a 20-a parte din cat cheltuia initial, economii la lucrarile de constructii de circa 1 miliard de euro, reducerea cheltuielilor la deszapezire cu 30%, etc. Aceste masuri dovedesc ca am lucrat in favoarea statului, nu impotriva statului roman”, mai sustine fostul ministru al Transporturilor.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie