Ponta vrea rezilierea contractelor de deszapezire cu firmele private care nu-si indeplinesc obligatiile

 

Premierul Victor Ponta a cerut luni rezilierea contractelor pe care statul le are cu firmele private ce se ocupa cu deszapezirea si care nu sunt in stare sa-si indeplineasca obligatiile.

„Sunt probleme in special la contractele cu firme private pentru deszapeziri si vreau sa ne informati: nu mai stam pe ganduri – le reziliem contractele, facem noi, face altcineva. Toate aranjamentele din trecut…. daca au contracte si nu sunt in stare sa deszapezeasca, asta e. Le reziliem si sa ne dea in judecata, daca se simt nedreptatiti. Dar nu stam cu portiuni de drum la care avem teoretic responsabili si practic, nu”, a avertizat Ponta in reuniunea comandamentului de iarna.

El a solicitat ca autoritatile responsabile sa acorde o atentie deosebita in zona statiunilor montane, unde exista riscul ca turistii sa ramana inzapeziti.

„Zona de vest – Timis, Caras, Arad, Mehedinti – stiu ca au fost probleme foarte mari si nu cer lucruri imposibile. Cand e viscol, cand e o situatie extrem de grea, o inteleg, insa vreau sa fie pregatite si celelalte judete. Mare atentie weekendul viitor la statiunile montane. Stiu foarte bine zona. Cine se duce la Ranca iarna stie ca are toate sansele sa nu mai coboare, ca am facut drumul acela de o mie de ori si nu-l deszapezeste nimeni iarna, nici armata americana, cand e zapada uriasa”, a afirmat Victor Ponta.

ANM va emite marti o atentionare cod galben de precipitatii sub forma de ninsoare.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie