Patru persoane ranite intr-o explozie la CET Sud Bucuresti

 

Patru persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc luni dimineata, la CET Sud, acestea urmand sa fie duse la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, a declarat pentru Mediafax Cristian Pandrea, medic la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca.
Cristian Pandrea a precizat ca trei dintre victime au arsuri la membre, iar a patra este ranita mai grav, avand si arsuri la fata.

La fata locului au fost trimise patru echipaje cu medic, care vor acorda primul ajutor, ranitii urmand sa fie dusi la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, a precizat medicul Cristian Pandrea.

Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti face cercetari in cazul exploziei la CET Sud, din informatiile primite de la fata locului fiind vorba de o explozie la unul dintre cazane, a declarat, luni, pentru Mediafax directorul ITM, Constantin Bujor.
Directorul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Bucuresti a spus ca, din informatiile primite pana acum, ar fi fost vorba de o explozie la cazanul 5 de la CET Sud.

Constantin Bujor a precizat ca o echipa de inspectori de la ITM Bucuresti a fost trimisa la fata locului pentru a incepe cercetarile in vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca la CET Sud a avut loc o explozie urmata de un incendiu, acesta fiind stins de echipajele de interventie de la CET Sud pana la sosirea pompierilor.

Daniel Vasile a precizat ca zona a fost delimitata si, din informatiile primite, nu exista riscul sa se produca o alta explozie.

El a precizat ca la fata locului au fost trimise patru echipaje de prim ajutor si un echipaj pentru stingerea incendiului, nefiind insa necesara interventia acestuia din urma.

mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie