Pana la 90% reducerile la carti de Black Friday

 

Editurile nu s-au lasat mai prejos si au anuntat si ele reduceri substantiale pentru carti, de Black Friday.

Editura Nemira sarbatoreste Black Friday doar astazi, oferind o reducere de 70% la o selectie speciala de titluri, o reducere generala de 50% pentru toate produsele Nemira (inclusiv Pachete de carti si eBooks, cu exceptia noutatilor si a cartilor la 5, 10, 15 si 20 de lei) si reduceri de 30% pentru titluri nou aparute.

Incepand cu miezul noptii, editura de carti electronice elefant.ro ofera reduceri de pana la 90% la cartile, e-readere si jucarii pentru copii.Cele mai bune carti ale anului acesta sunt disponibile aici la preturi mai mici cu 45%.

Editura Libris ofera reduceri intre 30% si 85%, precum si carti la preturi mai mici de 10 lei si transport de 4,99 de lei.

Okian prelungeste perioada de reduceri pana duminica si ofera seturi de volume la preturi cu pana la 50% mai mici. Book City ofera reduceri intre 20% si 70% la carti de Black Friday, doar astazi.

eMAG a ales anul acesta sa imparta produsele disponibile de Black Friday in patru categorii: Elctrocasnice & Bricolaj; TV, Foto &Electronice; IT&Telefoane si Marketplace.  Daca din primele trei categorii produsele au fost epuizate in timp record, la ora aceasta inca mai pot fi cumparate carti din categoria Marketplace.
Cartile au reduceri cuprinse intre 40% si 55%.

Capital.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie