Ce sa NU cumparam de BLACK FRIDAY

 

BLACK FRIDAY 2012. Ce sa NU cumparam de BLACK FRIDAY. De ce nu este indicat sa ne luam HDTV, IPAD si camere digitale de BLACK FRIDAY 2012

BLACK FRIDAY 2012, vineri, 23 noiembrie, este ziua in care romanii se vor imbulzi in magazine, pentru a cumpara produse la REDUCERE. Ei vor cauta in MAGAZINELE obisnuite sau in MAGAZINELE ONLINE cele mai mari REDUCERI de BLACK FRIDAY si cele mai IEFTINE produse.
Huffington Post face insa o lista a produselor care NU trebuie cumparate de BLACK FRIDAY 2012, alaturi de explicatiile aferente:

Nu cumpara de BLACK FRIDAY – jucarii. Acestea vor fi la reducere si inainte de Craciun.

Nu cumpara de BLACK FRIDAY – HDTV-uri. De obicei, brand-urile mari ofera reduceri in ianuarie si februarie, in vederea lichidarii stocului inaintea lansarii noilor modele, in primavara. De BLACK FRIDAY, cele mai mari reduceri la HDTV-uri le ofera firmele mai mici.

Nu cumpara de BLACK FRIDAY – cele mai noi modele de camere digitale. Noile modele de camere digitale vor aparea in februarie-martie, astfel ca nu este indicat sa cumperi modelul actual, chiar daca il gasesti la reducere, pentru ca va deveni invechit.

Nu cumpara de BLACK FRIDAY – decoratiuni de Craciun. Acestea se vor ieftini considerabil cu doar cateva zile inainte de Craciun, astfel ca nu merita cumparate acum.

Nu cumpara de BLACK FRIDAY – bijuterii si ceasuri. Aceste obiecte sunt de obicei mai ieftine in jurul Valentine’s Day.

Nu cumpara de BLACK FRIDAY – IPAD MINI. Fiind un produs nou lansat, nu va intra la categoria reduceri. In schimb, aici ar putea intra IPAD 2.

Nu cumpara de BLACK FRIDAY – tableta Microsoft Surface RT. In incercarea de a tine pasul cu preturile practicate de Apple, Microsoft nu va scadea foarte mult pretul tabletelor Surface RT de BLACK FRIDAY.

infoportal.rtv.net

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie