Notarul Razvan Marginean retinut de DIICOT

 

Procurorii DIICOT Alba au hotarât, în urma audierilor din noaptea de luni spre marti, retinerea pentru 24 de ore a sase persoane în cazul înselaciunilor cu un prejudiciu total de un milion de euro.

Printre acestea se afla si notarul public sibian Razvan Marginean, ultimul membru al gruparii infractionale „saltat” în cursul zilei de luni.

Seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, a declarat, pentru Mediafax, ca, în urma audierilor în cazul gruparii sibiene acuzate de înselaciuni cu consecinte deosebit de grave, santaj, camatarie si spalare de bani, sase persoane au fost retinute. Potrivit aceleiasi surse, în cazul altor cinci persoane s-a dispus masura obligarii de a nu parasi tara.

În acest caz, 17 persoane sunt învinuite ca au facut parte dintr-o grupare infractionala „specializata” în camatarie, violente fizice si înselaciuni. Dintre cele 17 persoane, 15 au fost aduse, luni, la audieri la DIICOT Alba. De asemenea, la audieri au fost aduse si 15 victime ale gruparii infractionale. „În sarcina inculpatilor se retine savârsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, santaj, camatarie si spalare de bani, prev de art.215 al.1,3 si 5 C.pen., art. 194 al.1 C.pen.,  art. 3 al.1 din Legea nr. 216/2011 si  art. 23 al.1 lit.a din Legea nr. 656/2002”, se arata în comunicatul DIICOT transmis ieri.

turnulsfatului.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie