Simion Bexa, notar sibian, nu a fost retinut in dosarul camatarilor

 

Notarul public sibian Simion Bexa nu se afla printre persoanele retinute de procurorii DIICOT Alba, în cazul înselaciunilor cu un prejudiciu total de un milion de euro.

De asemenea, împotriva lui Simion Bexa nu s-a dispus nici masura obligarii de a nu parasi tara.

Potrivit sefului DIICOT Alba, Ioan Muresan, Bexa s-a aflat printre cei chemati ieri la audieri, dar acesta nu a fost retinut. Aceeasi sursa a confirmat, pentru Turnul Sfatului, ca Simion Bexa are calitatea de învinuit în dosarul în care este implicata gruparea sibiana acuzata de înselaciuni cu consecinte deosebit de grave, santaj, camatarie si spalare de bani. „Este vorba despre doi notari, unul a fost retinut, iar cel de-al doilea nu. Nu pot sa va spun despre cine este vorba, deoarece aceasta este doar faza incipienta si aglomerata a problemei. Notarul a venit la audieri, dar nu a fost retinut si nici nu i s-a aplicat interdictia de a parasi tara”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Ioan Muresan, seful DIICOT Alba, care, întrebat daca Bexa va mai fi chemat la audieri, a raspuns afirmativ.

Reamintim faptul ca, potrivit Mediafax, sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore în acest caz, printre care si notarul Razvan Marginean. De asemenea, pentru alte cinci persoane s-a dispus masura obligarii de a nu parasi tara.

turnulsfatului.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie