65% dintre romani sunt nemultumiti de nivelul de trai

 

Aproape două treimi din totalul repondenţilor unui sondaj TVH 2.0, 65% au declarat că sunt nemulţumiţi de felul în care trăiesc, faţă de 35% care s-au declarat mulţumiţi.

Privind din perspectiva nivelului de educaţie, datele arată că nemulţumiţii reprezintă 50% dintre posesorii de diplome universitare, 61% dintre absolvenţii de liceu şi aproape trei sferturi (74%) dintre cei cu studii subliceale.

La polul opus, mulţumiţi de felul în care trăiesc sunt 50% dintre absolvenţii de învăţământ superior, 39% dintre absolvenţii de liceu şi 26% dintre posesorii de studii subliceale.

Sondajul, ale cărui rezultate vor fi discutate la ora 19.00, la emisiunea Sondajul Zilei, de Mihaela Ilie, coordonator IRSS şi Cristina Filip, secretar regional PNL Bucuresti Ilfov, a fost realizat telefonic în perioada 2-8 octombrie 2012 pe un eşantion de1112 de persoane peste 18 ani, cu o marjă de eroare de ±2,9%.

Specialişti ai IRSS abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi, mai ales, cui foloseşte.
Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul „Romania 2.0”, un proiect pe termen lung care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţionează în reţeaua UPC Digital şi pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).

amosnews.ro

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie