Victor Ponta: Scaderea CAS nu e prevazuta pentru 2013

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, întrebat daca scaderea CAS este inclusa în programul de guvernare pentru anul 2013, ca aceasta este inclusa doar pentru un proiect sustenabil 2012-2016.

Ponta a spus ca, pentru 2013, prioritatea zero în discutiile cu FMI si CE va fi reprezentata de introducerea cotei diferentiate la producator pentru produsele agricole.

” Prioritatea zero pentru 2013 si unul dintre punctele cele mai importante pe care le avem de discutat cu FMI si CE îl reprezinta cota diferentiata la producator pentru produsele agricole. Acolo, conform studiilor facute de noi – trebuie sa-i convingem si pe cei de la FMI si CE si domnul ministru Constantin va fi foarte persuasiv în acest sens – nu se pune problema unei scaderi – vorbesc de ani, anul 2013 – al unei scaderi de încasari la bugetul statului „, a spus Victor Ponta.

El a aratat ca dupa doua trei luni de aplicare va fi scoasa la suprafata economia care în acest moment este nefiscalizata, astfel încât pe încheierea anului vor exista venituri suplimentare la buget.

mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie