Impact obligata de justitie sa plateasca 32,4 milioane lei catre firma Romconstruct

 

Tribunalul Bucureşti obliga Impact Developer&Contractor (IMP) sa plateasca suma de 32,4 milioane lei catre firma Romconstruct, un antrenpreor al dezvoltatorului imobiliar, decizie la care Impact va face apel.

Conform informaţiilor obţinute în data de 1.11.2012 de pe portalul instantelor de judecată, acţiunea formulată de către Romconstruct, ce face obiectul dosarului cu nr 35939/3/2011(dosar initial 19/105/2010), aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti, secţia a VI a civila, a fost admisa în parte, iar Impact Developer&Contractor obligata la plata sumei de 32,4 milioane lei, compusa din contravaloare lucrari construcţii, lucrări suplimentare, penalităţi, materiale. Soluţia poate fi schimbată, ea fiind pronunţată de instanta de fond. Soluţia instanţei are la baza omologarea unor rapoarte de expertiza intocmite fără a se fi avut în vedere clauzele contractelor încheiate de parţi„, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Impact Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Romconstruct este in procedura de insolventa, iar intr-un dosar inregistrat in 2010 la Tribunalul Prahova, Impact este inscrisa in tabelul preliminar al creantelor cu suma de 16 milioane lei, mai arata reprezentantii dezvoltatorului imobiliar.  Gindul.info

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie