Mita de la Bioterra

 

Aproximativ 60 de persoane sunt audiate ca martori, miercuri, la sediul Politiei Române, în dosarul legat de Universitatea Bioterra, 42 dintre cele citate fiind cadre didactice, iar restul, angajati ai institutiei de învatamânt superior, a precizat seful SIF din IPJ Vâlcea, Razvan Giuroiu.

„Audierile se fac în continuarea anchetei demarate la sfârsitul lunii septembrie”, a mai spus seful Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) din Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vâlcea.

În dosarul legat de Universitatea Bioterra, se fac cercetari pentru luare de mita si divulgarea unor subiecte la licenta. De asemenea, anchetatorii cerceteaza posibile cazuri de profesori care ar fi modificat notele la testele studentilor sau le-au dat note fara ca acestia sa participe la examene.

În acest dosar, politistii si procurorii Parchetului Tribunalului Vâlcea au facut, în 27 septembrie, 19 perchezitii în Bucuresti, dintre care una domiciliara si 18 la Universitatea Bioterra, precum si alte trei în Olt, Dragasani si Ilfov, într-un caz în care cadre didactice sunt cercetate pentru fapte de coruptie.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie