Viitoarea Skoda Octavia

 

Jurnalistii britanici de la AutoExpress au dat publicitatii câteva imagini cu ceea ce ei considera a fi viitoarea Skoda Octavia, model care ar trebui sa fie prezentat publicului la editia din 2013 a Geneva Motor Show.

Noua Octavia va fi al patrulea model al grupului german Volkswagen care va utiliza mult-laudata platforma MQB dua Audi A3, SEAT Leon si Volkswagen Golf. Desi nu este deloc revolutionar, designul noii versiuni Octavia se distanteaza de cel al recent-lansatului Rapid si pare mult mai apropiat de imaginea lasata de conceptul Vision D. De altfel, diferentele dintre Rapid si Octavia nu se rezuma la design.

Britanicii sustin ca Octavia va avea o lungime de circa 4.650 mm, cu aproape 170 mm mai mare decât Rapid si cu peste 80 mm peste valoarea actualului model. De asemenea, atât spatiul interior cât si finisajele sau numarul echipamentelor de comanda si control vor fi mult peste ceea ce ofera fratele mai mic, Rapid, în acest moment. Din nefericire, toate aceste majorari vor însemna, cu siguranta, si o crestere a pretului. În acest moment, cea mai ieftna versiune Octavia are un pret de lista de 14.962 euro, în timp ce vârful de gama atinge 25.000 de euro.

Robert Stan,Capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie