Alina Popescu: În prezent sunt 27 de mandate de retinere

 

Un numar de 27 de angajati ai CFR Calatori au fost retinuti de procurorii brasoveni pâna în prezent, pentru luare si dare de mita si asociere în vederea savârsirii de infractiuni, iar audierile vor continua cel mai probabil pâna dupa miezul noptii.

Potrivit purtatorului de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Brasov, Alina Popescu, în urma audierilor învinuitilor de la CFR Calatori Bucuresti si de la regionalele Brasov, Cluj, Iasi, Constanta si Craiova, numarul mandatelor de retinere a ajuns la 27, audierile continuând.

„În prezent sunt 27 de mandate de retinere. Nu pot spune exact câte de la fiecare regionala în parte, în acest moment. Înca se fac audieri care vor dura foarte mult”, a declarat Alina Popescu pentru corespondentul Mediafax.

La Brasov au sosit, în cursul zilei de joi, zeci de persoane escortate de politisti si mascati, primii angajati sositi fiind cei de la Bucuresti. Au urmat loturi de angajati de la Iasi, Craiova, Constanta si Cluj. În acest caz au fost emise 81 de mandate de aducere.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie