Petprod amenintat cu insolventa

 

Cel mai important comerciant de energie din Romania, Petprod, este amenintat cu insolventa. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au fost sesizati in acest scop de catre
In anul 2011 Petprod a inregistrat pentru prima data pierderi de aproximativ  880.000 de euro, iar in privinta anului 2012,  directorul companiei Jack Cutisteanu a declarat pentru revista Capital „Ma tem ca si anul acesta va fi la nivelul lui 2011. Nu a fost un an bun. Au fost mai multe evenimente in piata care s-au suprapus, precum insolventa Hidroelectrica si seceta. Nu cred ca cineva va scoate rezultate bune in aceste conditii. Noi ne vom situa si cu afacerile si cu pierderile la nivelul anului trecut“.
Cutisteanu, mai spune ca in ciuda rezultatelor negative, afacerile din anii anteriori, au oferit companiei suficienta stabilitate incat sa nu aiba probleme in cazul in care ar pierde in favoarea bancii.
Petprod a intrat in afacerile de comercializare a energiei electrice din 2003, an in care a obtinut licenta de furnizare din partea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
I.T.F.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie