Dan Pascariu, membru în CA la Tarom: In prima sedinta vom analiza situatia financiara a companiei

 

Consiliul de Administratie al companiei Tarom a hotarat ca noul director general executiv al companiei Tarom sa fie austriacul Heinrich Vystoupil. Vystoupil a fost manager al Austrian Airlines.
Functia de presedinte va fi ocupata de Dan Pascariu, iar cea de vicepresedinte de Valentin Macec.

Membrii CA au precizat, la conferinta de desemnare a lor, ca primele masuri pe care le vor lua dupa alegerea managerului companiei, vor fi analiza datelor financiare si dezvoltarea unui proiect pe termen lung în ceea ce priveste compania.

¨In prima sedinta vom analiza situatia financiara a companiei si apoi va vom spune exact masurile pe care le vom lua. Pentru a conduce o astfel de companie nu trebuie sa fii neaparat din domeniul aviatiei si, daca va uitati la majoritatea companiilor din lume, membrii Consiliului de Administratie nu fac parte neaparat din domeniul in care compania isi desfasoara activitatea. Esential este ca aceasta sa fie profitabila¨, a declarat Dan Pascariu, membru în CA la TAROM si fost manager de institutii bancare pe piata romaneasca pentru Agerpres.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in anul 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. TAROM este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010, membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993, si a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie