Studentii romani promveaza Romania pe Google

 

Promovarea Romaniei pe Google, prin creearea de softuri cu obiective turistice va fi conceputa de studentii Universitatii Politehnice  Bucuresti.

¨Vorbim despre obiective turistice, ale Romaniei pe Google, prezentarea universitatilor pe Google, prezentarea realizarilor deosebite ale studentilor pentru mediul economic si social, pe care le au in România”, a declarat rectorul Mihnea Costoiu pentru Mediafax.

Declaratia a fost facuta, la deschiderea POLIFEST 2012 – eveniment stiintific si de promovare a ofertei educationale, organizat de UPB în perioada 17-19 octombrie.
Potrivit rectorului UPB, studentii isi doresc foarte mult sa lucreze la companii precum Google. „Multi dintre absolventii facultatilor noi sunt angajati inca din anul II sau III in aceste companii, un pic cam prea devreme. Dar, in ultimii ani, companiile sunt interesate sa aduca ingineri din toate spectrele universitaii”, a mai spus Costoiu.

Joi 18.10.2012 vor sosi la Universitatea Politehnica din Bucuresti reprezentatii Google si Facebook, fiind o oportunitate pentru studentii Universitatii de a intelege modul de gandire al companiilor, structura acestora si deschiderea lor fata de mediul universitar.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie