S-a reorganizat Garda de mediu

 

Comisariatele regionale ale Garzii Nationale de Mediu /GNM/ vor fi desfiintate, prin aceasta reorganizare reducându-se cu 64 numarul angajatilor din institutie, a declarat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, Andrei Zaharescu, purtatorul de cuvânt al Executivului.

‘Prin Hotarâre de Guvern se desfiinteaza comisariatele regionale ale Garzii Nationale de Mediu, organizate ca directii generale cu personalitate juridica, iar personalul si patrimoniul acestora vor fi absorbite în cele 41 de comisariate judetene, Comisariatul Municipiului Bucuresti si Comisariatul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, organizate ca servicii. Prin aceasta reorganizare se va reduce numarul de posturi cu 64, numarul de autovehicule din parcul auto si vor fi reduse cheltuielile de deplasare, fiind astfel eficientizata activitatea de control’, a anuntat Zaharescu.

Acesta a precizat ca, în conformitate cu noile modificari, ca urmare a reorganizarii GNM, nu se vor face disponibilizari, iar posturile reduse vor ramâne vacante.

Agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie