Razvan Corneanu a cumparat actiunile Hotnews de la Cristian Sima

 

Cristian Sima sustine, într-un interviu, ca i s-a cerut sa vânda Hotnews cu amenintarea ca va împarti o celula în închisoare cu presedintele Basescu si ca nu ar mai fi cautat acum de nimeni daca nu ar fi relatat discutiile cu Hrebenciuc si Predoiu, deoarece „lucrurile astea trebuie facute în culise”.

El afirma ca a primit amenintari prin telefon, de pe numere ascunse, pentru a vinde participatia detinuta la Hotnews.

” Tot felul de telefoane de amenintare, de la stilul «O sa citesti Hotnews cu Basescu într-o celula si o sa ti se taie wireless-ul» si alte glume de stilul asta, la tot felul de ore din zi si din noapte, de pe tot felul de numere ascunse, cartele si asa mai departe, ca nu e bine ce fac si ca voi avea de suferit pe chestia asta. E adevarat ca, daca as fi nimerit cu bursa, as fi avut mai multi bani, nu mai putin de 4 milioane, si pesemne continuam lupta. Dar acum sunt convins ca pâna la urma tot ma doborau, daca eu nu faceam chestia, asta tot ma doborau. Eu nu am niste resurse financiare enorme, nu am zeci de milioane ascunse. Activele astea le am din alte afaceri care s-au încheiat foarte bine”, a afirmat Sima, într-un interviu difuzat de Realitatea TV.

Pe data de 24 septembrie Sima a vândut pachetul de actiuni de 9% pe care îl mai detinea la firma Media Bit Software SRL din Bucuresti, care opereaza site-ul de stiri hotnews.ro. Cel care a cumparat este Razvan Corneteanu, fost director al Adevarul Holding.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie