Niste „maruntis” si totul se rezolva

 

Cristian Sima a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistului Radu Soviani pentru Realitatea TV, ca ar avea nevoie de 1,5 milioane euro pentru „a calma o parte dintre investitori” si ca, daca i-ar da cineva acesti bani, ar reface totul in doi ani.

„Am nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a calma o parte dintre investitori. Daca imi da cineva acesti bani, pot reface totul in doi ani. Pot garanta cu toate activele mele(…)Eu am pierdut tot, nu am niciun fel de lichiditate”, a spus Sima.

Cristian Sima a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca se afla in Islanda, la Reykjavik, si ca nu stie cand se va intoarce in tara.

Sima a mai spus ca a plecat pentru ca era cu” presiunea ajunsa la maxim”, admitand ca a pierdut banii clientilor, dupa ce a tranzactionat prost.

Cristian Sima sustine, intr-un interviu acordat jurnalistului Radu Soviani pentru Realitatea TV, ca le-a prezentat celor de la SRI ce crede el despre datoriile suverane, dar spune ca nu crede ca acestia ar fi priceput ceva.

„Am cunoscut multa lume. Am fost si la SRI cu Daianu, Predoiu, Coldea (prim-adjunctul directorului SRI, n.r.), pentru a expune ce cred eu despre datoriile suverame. Am spus ca euro va disparea, mai devreme sau mai tarziu(…)Cred ca cei de la SRI nu au priceput, cred ca au spus ca vorbesc prostii”, a spus Sima.

Potrivit acestuia, daca ar fi vorbit mai putin si nu ar fi relatat discutiile avute cu Hrebenciuc si Predoiu, nu ar mai fi fost cautat de nimeni.

„Eu vorbesc prea mult. Daca as vorbi putin, daca nu as fi relatat discutiile cu Hrebenciuc si cu Predoiu, pesemne ca azi nu m-ar mai cauta nimeni. Totul era bine, atata timp cat nu spui. Lucrurile astea trebuie facute in culise”, a precizat Sima.

Cristian Sima a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca se afla in Islanda, la Reykjavik, si ca nu stie cand se va intoarce in tara.

Realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie