Continua retinerile in dosarul retetelor false

 

Tribunalul Bucuresti a decis, sâmbata, arestarea preventiva pentru 29 de zile a altor doua persoane din dosarul eliberarii de retete false, în timp ce o a treia a primit interdictie de a parasi localitatea.

Cei trei au fost retinuti vineri, dupa ce au fost audiati de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Parchetul Capitalei a informat, vineri, ca alti 12 medici si farmacisti sunt cercetati în dosarul retetelor false, fiind acuzati de înselaciune, fals intelectual, luare si dare de mita.

Potrivit Parchetului, în continuarea actiunii organizate în 9 octombrie, în urma careia s-a dispus începerea urmaririi penale fata de 22 de persoane, vineri au fost citate sa se prezinte la Politia Capitalei alte 15 persoane, medici si farmacisti. În urma audierilor, procurorii au dispus fata de 12 dintre acestea începerea urmaririi penale.

Ulterior, trei dintre cele 12 persoane au fost retinute, iar procurorii au propus instantei arestarea lor preventiva.

Anterior, surse judiciare declarasera, pentru Mediafax, ca 15 persoane, printre care mai multi medici ai Spitalului Fundeni din Capitala, sunt audiate la sediul Politiei Capitalei, în dosarul retetelor false, prin care a fost fraudat bugetul CNAS cu aproximativ 1,6 milioane de lei.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie