Musat si Asociatii conduce clasamentele IFLR 1000 in toate ariile de practica

 

IFLR 1000, ghidul juridic international specializat în analiza pietei de avocatura din punct de vedere financiar-bancar, reconfirma statutul de lider al Musat & Asociatii în toate ariile de practica analizate precum, Fuziuni & Achizitii, Drept Bancar si Piata de Capital, Finantari de Proiecte, partenerii firmei fiind de asemenea recomandati drept Leading Lawyers în domeniile lor de expertiza.

“Succesul Musat & Asociatii se datoreaza clientilor care ne-au încredintat proiecte de anvergura si au avut încredere în experienta si expertiza noastra, dar si unei echipe  tinere si dinamice de peste 60 de avocati specializati în aceste arii de practica. Aceste performante sunt cu atât mai importante, cu cât în contextul economic dificil, numarul tranzactiilor s-a diminuat, bancile au manifestat o reticenta crescuta în acordarea de noi finantari, iar oamenii de afaceri si-au amânat planurile investitionale.”, a declarat Mona Musat, Managing Partner Musat & Asociatii.

Musat & Asociatii a continuat sa fie implicata în unele dintre cele mai mari proiecte derulate în ultimul an în cele patru arii de practica analizate de IFLR 1000, avocatii coordonatori – Gheorghe Musat , Mona Musat, Catalin Baiculescu si Miruna Suciu – fiind recomandati drept “Leading Lawyers” pentru calitatea serviciilor juridice acordate si aprecierile primite din partea clientilor.

Studiul IFLR 1000 cuprinde peste 120 de jurisdictii la nivel international, printre care si România. Clasamentele iau în considerare criterii referitoare la calitatea actului avocatial, inovatia dovedita în abordarea proiectelor juridice, complexitatea activitatii de consultanta, experienta cross-border, capacitatea de a asigura asistenta juridica la standarde internationale, precum si feedback-ul primit din partea clientilor.

Juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie