Firma lui Georgica Cornu in insolventa

 

Compania de constructii Confort, parte a grupului Izometal Confort, controlat de omul de afaceri timisorean Georgica Cornu, a intrat în insolventa la propria cerere dupa ce s-a confruntat cu un blocaj financiar. Confort este unul dintre cei mai mari constructori români, cu afaceri de circa 124 de milioane de euro anul trecut.


„Am intrat în blocaj financiar, în incapacitate de plata. Nu am încasat banii pe lucrarile executate. Confort are creante pe lucrari executate, în general pentru entitati apartinând statului, de circa 45 de milioane de euro, în contextul în care avem contracte în derulare de peste 150 de milioane de euro. În paralel, avem colaboratori si clienti care la rândul lor au intrat în insolventa”, a declarat Cornu pentru ZF.

Dupa deschiderea insol­ventei, firma Expert SPRL din Arad a fost desemnata admi­nistrator judiciar pro­vi­zoriu, potrivit Tribunalului Timis. În ultimul an, o serie de alte firme care activeaza în sec­torul constructiilor au intrat în insolventa, printre aces­tea numarându-se Con­cefa Sibiu, ICIM Arad sau Proges.

Andreea Neferu, Zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie