Dumitru Beze, presedintele AIPC: Sprijinim investitorii pentru recuperarea banilor in cazul Cristian Sima

 

Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital (AIPC) sprijina investitorii pentru recuperarea banilor în cazul Cristian Sima si spera ca micii investitori sa îsi poata recupera sumele plasate, a declarat joi, pentru Agerpres, presedintele AIPC, Dumitru Beze.

‘AIPC sprijina investitorii în acest demers si spera ca, daca Cristian Sima a facut vreo prostie, sa fi fost doar cu conturile mari. Speram ca micii investitori sa îsi recupereze banii’, a spus presedintele AIPC.

‘Nu cred ca Cristian Sima este un hot, mai degraba un vrajitor care a jucat pe conturi care l-au depasit si a pierdut banii’, a apreciat Dumitru Beze.

Reprezentantul AIPC a mai spus ca este regretabil ca un astfel de personaj a ajuns presedintele Bursei din Sibiu.

‘Caracterul sau era clar înca din 2008, când a fost exclus de pe forumul bursier. Este greu de înteles cum a putut sa obtina apoi, în 2011, sustinerea SIF-urilor si a actionarilor Sibex pentru a ajunge presedinte’, a mai spus presedintele AIPC.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a demarat, joi, o investigatie la sediul societatii de servicii de investitii financiare WBS România, pentru a verifica modul de operare al societatii în relatia cu clientii, precum si integritatea conturilor acestora.

Potrivit unui comunicat al CNVM, remis joi AGERPRES, Comisia a luat act de informatiile aparute în presa privind posibila „disparitie a lui Cristian Sima cu banii clientilor WBS Holding”, precum si de motivele demiterii lui Cristian Sima din functiile de presedinte si director general detinute la SIBEX – Sibiu Stock Exchange.

Agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie