Cine conduce Realitatea TV?

 

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au hotarât înlocuirea administratorului special de la Realitatea TV, post de televiziune aflat în insolventa din septembrie 2011, la cererea copiilor lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Astfel, Florin Bercea a fost înlocuit cu Sorin Enache, potrivit România TV. Enache a mai ocupat aceasta pozitie pâna în iulie anul acesta.

La momentul intrarii în insolventa, Elan Schwartzenberg, actionar în cadrul televiziunii, a anuntat ca initierea acestei proceduri juridice nu are în vedere falimentarea Realitatea Media.

Sorin Ovidiu Vîntu se afla la închisoare pentru santajarea lui Sebastian Ghita, patronul RTV. Recent, omul de afaceri a mai fost condamnat la doi ani de închisoare într-un alt dosar. Procurorii au cerut pedeapsa maxima, sapte ani de închisoare cu executare, în dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul prabusirii FNI. Procurorii au cerut condamnari pentru omul de afaceri Octavian Turcan si soferul lui Vîntu, Alexandru Stoian.

Capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie