NEPI vrea sa atraga de pe bursa 50 de milioane de euro.Finantare pentru investitii imobiliare

 

Fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata româneasca în ultimii ani, vrea sa atraga de pe piata de capital 50 milioane de euro pentru finantarea unor potentiale achizitii aflate în curs de negociere.

Oferta se va derula pe cele trei piete unde NEPI este listat, respectiv pe Bursa de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), informeaza Mediafax. „În cazul în care aceste achizitii nu vot fi realizate, încasarile din oferta drepturi vor fi folosite pentru rambursarea împrumuturilor existente”, se arata într-un comunicat transmis de NEPI Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Oferta va cuprinde si drepturi de preferinta care vor putea fi tranzactionate la bursa în perioada 22 – 30 octombrie, astfel ca actionarii care nu vor vrea sa cumpere actiuni în cadrul operatiunii derulate de NEPI vor putea vinde drepturile de preferinta altor investitori. Actiunile din oferta vor fi vândute la pretul de 4,05 euro/titlu, iar rezultatele operatiunii urmeaza sa fie anuntate în data de 12 noiembrie.

Ioana Stanciu, Incomemagazine.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie