AFI Palace Cotroceni atacat de Plaza România

 

Anchor Grup, compania care a construit primele malluri din Capitala – Bucuresti Mall si Plaza România, are în plan repozitionarea celor doua centre comerciale pe piata bucuresteana prin investitii de 50 de milioane de euro.

Primii pasi pentru repozitionarea celor doua malluri au fost facuti în acest an, când Ali Ergun Ergen, cel care a contribuit la dezvoltarea Bucuresti Mall si Plaza România, s-a reîntors în cadrul companiei, dupa sapte ani petrecuti la Baneasa Investment, acolo unde s-a ocupat de dezvoltarea strategiei celui mai performat mall din Bucuresti: Baneasa Shopping City.

„Piata este extrem de fragmentata, iar tinta noastra este sa ne revendicam pozitia de lider. Baneasa Shopping City este cel mai performat mall din Capitala, dar noi nu suntem în competitie cu ei. Fiecare mall are ceea ce noi numim „trade area” (n.r. – aria de acoperire, de unde pot veni potentialii clienti). Baneasa acopera nordul Capitalei, sectorul 1 si localitatile din apropiere. La Plaza România, avem un alt „trade area”, a declarat Ali Ergun Ergen pentru ECONOMICA.NET.

Andrada Ghira, Economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie