Locatarii apartamentelor afectate de incendiu vor fi cazati la hotel

 

Reprezentantul dezvoltatorului imobiliar care a construit blocul din sectorul 3 afectat de incendiul izbucnit marti dupa-amiaza le-a spus proprietarilor apartamentelor cuprinse de flacari ca imobilul va intra în reparatii, iar ei vor fi cazati la hotel, cât va fi necesar.

„Blocul va intra în reparatii. Trebuie reparate apartamentele”, a mai spus acesta.

Reprezentantul dezvoltatorului a mai declarat ca pe toate scarile blocului respectiv sunt hidranti si ca nu îsi explica problemele ce ar fi aparut la alimentarea cu apa a masinilor care intervin la incendiu.

Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc dintr-un ansamblu rezidential aflat în sectorul 3 a afectat si câteva apartamente de la etaje inferioare, în urma caderii unor bucati din acoperis, iar mai multe persoane au cerut ajutor medical, dupa ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panica.

Bucatile din acoperis cazute au afectat si balcoanele ale unor apartamente de sub mansarda la care a izbucnit incendiul.

Pompierii intervin la incendiu cu 26 de autospeciale cu apa si sapte autoscari, la fata locului aflându-se, de asemenea, echipaje de descarcerare si de prim-ajutor.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, mai multe persoane au venit la echipajele de prim-ajutor, dupa ce au inhalat monoxid de carbon sau au suferit atacuri de panica.

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat în sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzând o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii ISU Bucuresti.

„Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost înregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza aproximativ 400 de metri patrati de material lemnos”, au mai spus sursele citate.

Ansamblul rezidential Confort City, detinut de fratii Robert si Liviu Negoita, este format din 12 blocuri cu 1.680 de apartamente, la care se adauga parcari, doua minimarketuri, o gradinita, locuri de joaca pentru copii si parcuri.

Complexul rezidential este situat pe Splaiul Unirii, la 7,6 km de Piata Unirii, 6,3 km de Parcul Tineretului si la 4 km de Rin Grand Hotel.

În 2007, hotelul detinut de fratii Negoita, aflat pe Soseaua Vitan Bârzesti, a fost cuprins de un incendiu, în timp ce se afla în constructie.

Valetin Anghel, Zf.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie