Cine este noul asociat al Hotnews?

 

Fostul director general al trustului de presa Adevarul Holding, Razvan Corneteanu, a devenit începând de saptamâna trecuta asociat la Media BIT Software, firma care opereaza portalul de stiri Hotnews.

Razvan Corneteanu, Foto: mediafax.ro

Corneteanu a preluat un pachet de participatii de 9%. Conform datelor de la Registrul Comertului, în actionariatul companiei figureaza Ioan Margarit (36,9%), fondatorul Hotnews, jurnalista Manuela Preoteasa (31,4%), Andrei Woinaroski (17,9%), directorul general Hotnews, si Diana Tereza (4,5%). Razvan Corneteanu a cumparat pachetul de actiuni de la omul de afaceri Cristian Sima (20%), care a iesit astfel din afacerea Hotnews.

În 2011, Media BIT Software a înregistrat o cifra de afaceri de 817.000 de euro si a raportat pierderi de 37.000 euro. Firma mai opereaza site-urile euroactiv.ro si domnuleprimar.ro. Într-un raport indepedent MediaTrust, realizat pentru perioada 26 iulie – 25 august, portalul de stiri Hotnews figureaza pe primul loc în topul celor mai citate site-uri în presa scrisa. În luna august, Hotnews a avut 19,1 milioane afisari, 6,8 milioane vizitatori si 1,2 milioane clienti unici.

Intrarea lui Razvan Corneteanu într-o afacere din presa digitala din România este surprinzatoare, el fiind cunoscut ca un manager de presa scrisa (Ringier, Adevarul Holding).

Pâna la ora transmiterii acestei stiri,  Razvan Corneteanu nu a putut fi contactat.

Petre Barbu, Adevarul.ro    

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie