Bog’Art construieste pentru Adama

 

Compania de dezvoltare imobiliara Adama, detinuta de grupul austriac Immofinanz, a desemnat firma de constructii Bog’Art antreprenor general pentru realizarea lucrarilor la doua blocuri cu circa 160 de apartamente în cartierul bucurestean Titan, în cadrul proiectelor Optima si Edenia.

Aceasta este una dintre primele investitii importante începute anul acesta pe piata rezidentiala a Capitalei, domeniu în care livrarile de locuinte au sca­zut la jumatate fata de maximul atins în 2008, când în regiunea Bucuresti-Ilfov au fost construite peste 8.300 de locuinte.

Adama a dezvoltat în România circa 1.500 de apartamente pâna în prezent, jumatate dintre acestea fiind situate în Titan. În cele doua blocuri noi, care ar trebui date în folosinta în toamna anului viitor, compania va construi în special apartamente cu doua camere, iar preturile s-ar putea situa în jurul a 850-900 de euro/metrul patrat construit. Adama are în portofoliu terenuri cu o suprafata de aproape 50 de hectare pentru noi dezvoltari, dar pasii investitorilor sunt precauti în aceasta perioada, în conditiile în care preturile locuintelor vechi au continuat sa scada si în acest an.

Cristian Moga, Zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie