George Butunoiu: Salariul directo­rului general TAROM se va negocia

 

Tarom ar putea deveni peste doua saptamâni prima companie de stat cu management privat, daca procesul se deruleaza normal, iar ulterior, noua conducere ar urma sa prezinte un plan pentru priva­tizarea companiei, ramânând în picioare vânzarea unui pachet de 20% din actiuni.

Pentru functia de director general au ramas doar candidati straini, printre acestia aflându-se sefii unor companii aeriene din Elvetia si Estonia.

„Daca totul merge bine, în doua saptamâni Tarom va avea management privat. Salariul directo­rului general se va negocia, nu pot face acum publica o cifra. Toti candidatii pentru ocuparea functiei de director general au experienta bogata de conducere în alte companii aeriene„, a declarat head-hunterul George Butunoiu.

Butunoiu împreuna cu consultantii de la PwC si cu avocatii de la David & Baias au fost mandatati de catre Ministerul Transporturilor, în urma unui contract în valoare de 200.000 de euro, sa recruteze manageri pentru zece companii de stat din subordinea Transporturilor: CFR SA, CFR Calatori, Tarom, CNADNR, Metrorex, Compania Nationala Aero­porturi Bucuresti, Compania Nationala Adminis­trarea Porturilor Maritime Constanta, Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile, Aero­portul International „Traian Vuia” din Timisoara si CFR Telecomunicatii.

Mirabela Tiron, Zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie