Nu a fost stabilita data semnarii contractului pentru actiunile Oltchim

 

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, i-a comunicat lui Dan Diaconescu, câstigatorul licitatiei pentru vânzarea actiunilor statului la Oltchim, ca spera sa semeneze luni contractul de vânzare-cumparare, dar Diaconescu a afirmat ca trebuie sa studieze acordul si nu a oferit un termen concret pentru semnare.

Dan Diaconescu a câstigat licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT), dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat.

Banii urmeaza sa fie virati luni, iar miercuri vor fi transferati în contul Oltchim pentru plata salariilor si asigurarea capitalului de lucru”, a afirmat seful OPSPI, Remus Vulpescu, dupa ce a anuntat câstigatorul licitatiei.

Diaconescu a intervenit, spunând ca nu poate garanta ca va semna contractul luni, întrucât trebuie sa studieze „o serie de elemente”.

Nu depinde de mine acest lucru (momentul semnarii contractului – n.r.)”, a spus Diaconescu.

Vulpescu replicat ca acordul va putea fi semnat si luni dupa-amiaza sau chiar marti, fara niciun fel de problema, dar nu mai târziu de miercuri saptamâna viitoare banii trebuie sa intre în contul Oltchim.

Cel târziu miercuri vrem ca banii sa fie virati în contul Oltchim„, a continuat Vulpescu.

„Vulpescu a mai spus ca Diaconescu va putea intra efectiv în posesia actiunilor la Oltchim abia dupa ce Consiliul Concurentei va stabili ca aceasta tranzactie nu creeaza probleme de concentrare economica.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie