Dacia Dokker se vinde in Romania

 

Compania Automobile Dacia, detinuta de grupul francez Renault, a lansat astazi pe piata româneasca modelele Dokker si Dokker Van, produse la uzina din Tanger, Maroc.

Dacia Dockker

La Dokker spatiul interior si modularitatea sunt extrem de importante. Sunt sigur ca Dokker Van ne va ajuta sa ne pastram pozitia de lider în segmentul utilitarelor mici. Lansam, dupa cum vedeti, doua vehicule, nu unul“, a declarat Mihai Bordeanu directorul de marketing Dacia-Renault.

Oficialul a mentionat ca Dokker este util atât pentru firme, mici industriasi si antreprenori, cât si pentru institutii ale statului. De altfel, unul dintre modelele prezentate în cadrul evenimentului de lansare purta însemnele Politiiei.

Dokker costa de la 9.000 de euro cu TVA, iar cea mai scumpa varianta ajunge la 13.600 euro. Fara pachete optionale. La Dokker Van pretul pleaca de la 8.700 euro. Cel mai scump Dokker Van costa 11.500 euro. Conform oficialilor Dacia, cataloagele de comenzi se deschid începând de mâine . „Comenzi înca nu avem de la institutii ale statului, dar exista discutii“, a anuntat Bordeanu.

Acesta a declarat pentru Capital ca 2012 este un an de exceptie pentru Dacia. „Lansam cinci noi modele: Lodgy, doua variante Dokker, noul Logan si Sandero. Evident ca nu vom putea repeta prea curând acest demers”.

Producatorul vizeaza cu Dokker circa 25% din segmentul sau de piata, tintind pozitia de lider autoritar în zona vehiculelor utilitare usoare.

Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri destinat unei utilizari mixte, atât în scop personal, cât si profesional, iar Dacia Dokker Van este o furgoneta care vizeaza în principal micii comercianti si întreprinzatori.

Cele doua modele, lansate dupa Dacia Lodgy, model dezvaluit la începutul anului 2012, au început sa fie comercializate începând din iunie 2012 în Maroc si în toamna aceasta vor ajunge în toata Europa.

Robert Stan, Capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie