Bitdefender lanseaza in Romania produsele antivirus generatia 2013

 

Bitdefender, liderul pietei locale de antivirus, anunta lansarea în magazinele din România a generatiei de produse 2013, care ofera sistemul Parental Control si permite efectuarea tranzactiilor online prin Safepay.

Lansat în iunie a.c., pe pietele internationale, Bitdefender 2013 a fost deja recompensat cu doua distinctii foarte importante în industria de securitate: ‘Editor’s Choice’, acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv ‘GoldAward’ de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Potrivit producatorului, Bitdefender 2013 asigura un mediu securizat pentru efectuarea tranzactiilor online, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft. Noua varianta a antivirusului este compatibila cu sistemul de operare Windows 8, potrivit Agerpres.

Suita de securitate nou-lansata cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, fiind disponibila în format electronic la toti partenerii autorizati ai producatorului, pe propria pagina de internet, precum si în magazinele de profil.

Bitdefender este, din 2001, producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate pentru internet atestate pe plan international. Zilnic, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali si companii din întreaga lume

Capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie