Onorariul Euro Insolv pentru administrarea judiciara a Hidroelectrica

 

Adunarea creditorilor Hidroelectrica a confirmat vineri firma Euro Insol ca administrator judiciar al producatorului de energie.

Societatea de insolventa condusa de Remus Borza urmeaza sa primeasca un onorariu de performanta cuprins între 1 si 3 milioane euro.

Este evident ca munca unui administrator judiciar nu poate fi retribuita cu 2.000 lei pe luna. (…) Cerem un onorariu minimal. În principiu, formula a fost agreata cu bancile si cu ce doi actionari. Noi cerem 0,22% din ce aducem noi suplimentar”, a declarat Borza înaintea votului, citat de Mediafax.

Euro Insol va primi un onorariu de performanta cuprins între 1 si 3 milioane euro, în functie de data la care Hidroelectrica va iesi din insolventa.

Onorariul va fi calculat în functie de reducerile de costuri realizate în perioada insolventei.

Euro Insol va primi de asemenea si un onorariu fix lunar de 50.000 euro.

Onorariul cerut de firma condusa de Remus Borza a primit votul a 97% dintre creditorii prezenti la adunarea creditorilor.

Euro Insol a fost reconfirmat ca administrator judiciat al Hidroelectrica cu votul a 99% dintre creditorii prezenti, iar raportul elaborat de Euro Insol privind cauzele insolventei a primit votul a 92% dintre creditori.

Hidroelectrica a intrat în insolventa în 20 iunie, data de la care se afla în administrarea judiciara a firmei Euro Insol.

Ioana Oance, Adevarul.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

1 comentariu

  1. Spy spune:

    Bravos natiune ! La mai mare-n jecmaneli !

Adaugă părerea ta


 

Distribuie