Constantin Nicolescu: Lesin cu repetitie la DNA

 

Seful CJ Arges a fost luat iar cu Ambulanta din fata procurorilor. Si „Baronului Rosu”, ancheta îi dauneaza grav sanatatii.

Alergic la coruptie, presedintele CJ Arges Constantin Nicolescu a facut ieri un puseu de tensiune, când a vazut ca procurorii DNA au descoperit ca a luat mita 100.000 de euro.

Ambulanta l-a dus direct la spital. Inima l-a lasat si în ianuarie anul trecut, când „Baronul Rosu” a aflat oficial ca este acuzat ca a primit spaga de la afaceristul Cornel Penescu.

Tehnica internarilor în spital si a „lesinurilor” în direct la auzul zornaitului de catuse nu este noua

Dumitru Sechelariu de la Bacau s-a îmbolnavit subit în urma cu doi ani, imediat dupa ce a fost retinut de DNA. Diagnosticul de moment: preinfarct.

Omar Hayssam, judecat pentru terorism, a ajuns la metastaze în câteva saptamâni. Dupa sase ani, se întretinea la telefon cu televiziunile de stiri din tara si pleda „nevinovat” dupa ce a fost condamnat, în lipsa, la 20 de ani închisoare.

Interlopul Bercea Mondial este si el un specialist al circului. În urma cu un an a lesinat în sala de judecata, imediat dupa ce i s-a respins o cerere de eliberare.

Nicolae Mavrodin este un revolutionar controversat din Constanta, care lesina imediat ce vede mascatii.

Virgil Burla, Ionel Stoica, Evz.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie