Licitatia ANCOM continua maine cu o noua runda

 

Dupa încheierea primei zile a licitatiei de spectru, este necesara continuarea organizarii de runde primare, conform unui comunicat al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii (ANCOM).

În prima zi a licitatiei de spectru organizata pentru alocarea frecventelor în benzile de 800, 900, 1800 si 2600 MHz s-au desfasurat doua runde primare. Având în vedere ca cererea depaseste oferta în cel putin una dintre categorii, ANCOM va organiza mâine o noua serie de runde primare.

Rundele primare se vor încheia dupa o runda în care cererea de blocuri nu mai depaseste numarul de blocuri de frecvente disponibile, pentru toate categoriile de blocuri. Dupa rundele primare, licitatia poate continua prin organizarea unor runde suplimentare daca în urma rundelor primare ramân blocuri de frecvente nealocate si se va încheia cu runda de alocare în care operatorii pot licita pentru locul dorit în banda.

Operatorii care participa la licitatie sunt 2K Telecom, Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, Orange România, RCS & RDS si Vodafone Romania.

Bogdan Biszok, Capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie