Au ars masinile Garzii Financiare

 

Un inspector vamal a fost retinut pentru incendiul declansat, vineri seara, la depozitele din Bulevardul Timisoara, care apartin Autoritatii Vamale, dar unde si reprezentantii Garzii Financiare îsi depuneau bunuri confiscate, informeaza surse judiciare.

Inspectorul vamal ar fi fost baut când ar fi declansat incendiul, au precizat sursele citate.

El a fost retinut, sub acuzatia de distrugere, de politistii Sectiei 26 din Bucuresti, sâmbata fiind audiat de un procuror al Parchetului Judecatoriei sectorului 6 Bucuresti, care va propune instantei arestarea vamesului.

Inspectorul era suparat pe sefii sai, acesta fiind motivul declarat anchetatorilor, astfel ca a incendiat depozitul, unde chiar el era gestionar, spun sursele citate.

Peste 20 de masini aflate în depozitele din Capitala ale Garzii Financiare au fost distruse în incendiul izbucnit vineri dupa-amiaza, pompierii actionând în prezent pentru stingerea ultimelor focare ale acestuia, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvânt al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Potrivit sursei citate, nu se cunoaste deocamdata câte dintre autoturismele distruse erau confiscate.

„Din cauza caldurii degajate, acoperisul unui depozit s-a prabusit”, a mai spus Daniel Vasile.

Doua depozite din Bucuresti ale Garzii Financiare, în care se afla autoturisme, au fost cuprinse de flacari, vineri dupa-amiaza, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie