Georgica Cornu a deturnat fonduri de la groapa de gunoi

 

Regele asfaltului din Banat, cum este cunoscut afaceristul Georgica Cornu, fostul iubit al vedetei TVR, Marina Almasan, a „deturnat” zece milioane de lei spre alte societati din trustul sau care au probleme financiare.

Horea Uioreanu îl acuza pe patronul firmei Confort Timisoara, care a câstigat licitatia pentru constructia noii gropi de gunoi a orasului, ca a transferat fara drept suma de zece milioane de lei, în conturile altor firme din proprietatea sa, care se afla în dificultate financiara. “Consiliul Judetean Cluj a virat în contul firmei Comfort, ca si avans pentru începerea lucrarilor, suma de 13 milioane de lei. Pâna în prezent au fost executate lucrari în valoare de trei milioane de lei iar restul de bani au disparut. Când am întrebat, am aflat de la domnul Cornu ca banii au fost transferati spre alte firme ale domniei sale”, spune Uioreanu.

În cursul zilei de luni, milionarul a fost convocat la Cluj, pentru a da lamuriri despre ce s-a întâmplat cu banii si de ce lucrarile au fost oprite de aproximativ sase saptamâni. “Mi-a spus ca au probleme de aprovizionare cu materiale de constructii, deoarece cumpara, tot de la o firma de-a lui, în conditiile care ar putea cumpara direct de la producatori. Si pe noi ne mira faptul ca banii pentru proiect au fost mutati. Acum sa faca ce stiu dar sa porneasca lucrarile deoarece au o întârziere de sase saptamâni”.

Mihai Soica, EVZ.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie