George Butunoiu recruteaza noul director general al Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti

 

Directorul general al Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti, Cornel Poterasu, a fost demis din functie, vineri, de catre ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi în urma scandalului ce a vizat siguranta persoanelor care tranziteaza aeroportul Otopeni. Hotarârea a fost luata prin ordin de ministru, iar atributiile lui Poterasu au fost preluate de catre un director adjunct, potrivit reprezentantilor CNAB.

George Butunoiu

Atributiile au fost preluat de catre unul dintre directorii adjuncti, Cristinel Smadu„, a declarat pentru gândul Valentin Iordache, director de comunicare al Aeroporturi Bucuresti.

Ca prim obiectiv noul director are în vedere, pe lânga continuarea activitatii în companie, asigurarea linistii în aeroporturi si implementarea masurilor hotarâte vineri la Ministerul Transporturilor „, ne-a mai explicat Iordache.

Se va demara, de asemenea, punerea în aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului numarul 109, aprobata la finalul anului trecut, care obliga companiile aflate în subordinea statului sa apeleze la serviciile firmelor de recrutare pentru alegerea unor manageri din mediul privat, potrivit reprezentantilor Aeroporturi Bucuresti.

Contactat de gândul, George Butunoiu a confirmat faptul ca el este cel care se ocupa de recrutarea noului director general al CNAB.Mâine predam shortlist-ul la Ministerul Transporturilor„, a declarat pentru gândul Butunoiu.

El ne-a mai explicat, de asemenea, ca pe o astfel de lista a candidatilor calificati se afla „de obicei, între trei si cinci persoane”.

Emil Popescu, Corina Varlan, Gandul.info

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie