Dumitru Parvulescu, secretar general adjunct in Ministerul Economiei, retinut in dosarul primarului Florin Pavel

 

Secretarul general adjunct din Ministerul Economiei Dumitru Pârvulescu, fost sef al Corpului de Control în acelasi minister, a fost retinut, luni dupa-amiaza, pentru 24 de ore, de Parchetul Tribunalului Gorj, într-un dosar în care a fost arestat primarul comunei Pestisani, Florin Pavel.

Dumitru Parvulescu

Dumitru Pârvulescu se afla în sediul Parchetului Tribunalului Gorj, urmând sa fie dus, cel mai probabil, în arestul Politiei Judetene Gorj. În iunie, Dumitru Pârvulescu a fost numit, prin ordin al premierului Victor Ponta, în functia de secretar general adjunct la Ministerul Economiei.

În iunie, Dumitru Pârvulescu a fost numit, prin ordin al premierului Victor Ponta, în functia de secretar general adjunct la Ministerul Economiei. La începutul lunii mai, Pârvulescu fuse numit sef al Corpului de Control în Ministerul Economiei, pâna la acea data el fiind sef al Directiei Contribuabililor Mici si Mijlocii Gorj.

Primarul din comuna gorjeana Pestisani, Florin Pavel, a fost arestat preventiv la sfârsitul lunii iunie, dupa ce Curtea de Apel Craiova a emis mandat de arestare pe numele sau. El este acuzat de abuz în serviciu, abuz în serviciu cu consecinte deosebit de grave contra intereselor publice, neglijenta în serviciu si luare de mita.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie