Edy International Spedition ar putea reintra in insolventa pe 4 septembrie

 

Edy International SpeditionInsolventa Edy International Spedition, pronuntata pe 8 august 2012 în instanta la cererea actionarului minoritar, este ridicata pe data de 14 august la cererea actionarului majoritar. Avocatii fac recurs si spera sa obtina reintrarea în insolventa a companiei pe data de 4 septembrie.

Planul de reorganizare al celui mai mare transportator local cuprindea intrarea în insolventa a companiei, reducerea datoriilor si atragerea de capital. Dupa ce actionarul minoritar a cerut intrarea în insolventa, mostenitorii fondatorului Edy Spedition au cerut ridicarea procedurii, fapt acceptat de judecatorul tribunalului Hunedoara pe 14 august. ING Bank, Westerham Holding BV si casa de avocatura Tuca, Zbârcea si asociatii au facut recurs în speranta ca pe data de 4 septembrie compania va fi din nou pusa sub protectia legii insolventei.

Compania Edy International Spedition are ca actionari fondul de investitii Westerham Holding BV cu 17,5% din actiuni si Edy Holding BV, cu 82,5% din actiuni.

Gabriela Tinteanu, Capital

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie