31 august, data limita de depunere a CV-urilor pentru pozitia de manager privat la companiile de stat

 

cvManagerii care vor sa aplice pentru pozitia de CEO sau membru în consiliile de administratie ale companiilor de stat aflate în subordinea Ministerului Transporturilor mai au timp pâna vineri sa-si depuna CV-urile si scrisorile de intentie la adresele indicate pe site-ul proiectului (http://georgebutunoiu. com/managerilastat/), acesta fiind deadline-ul anuntat de consultantii de la PwC, liderii consortiului care a câstigat licitatia pentru recrutarea de CEO.

„În acest moment, procesul de recrutare si selectie se afla în desfasurare, fiind în perioada de depunere a candidaturilor. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 31 august, iar pâna în prezent interesul manifestat de candidati pentru acest proiect a fost foarte mare, primindu-se numeroase candidaturi atât din tara, cât si din strainatate”, au raspuns reprezentantii PwC în urma unei solicitari a ZF.

Consultantii de la PwC, împreuna cu headhunterul George Butunoiu si cu avocatii de la David & Baias recruteaza în prezent manageri pentru zece companii de stat din subordinea Transporturilor: CFR SA, CFR Calatori, Tarom, CNADNR, Metrorex, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Compania Nationala Administrarea Porturilor Maritime „Constanta”, Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile, Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara si CFR Telecomunicatii.

Adelina Mihai, Ziarul Financiar

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie